januari 9, 2018

VERGOEDING

Voetreflexzonetherapie is volledig geregistreerd en voldoet aan alle gestelde eisen en registraties. Dit betekent dat je de kosten van de voetreflextherapie behandelingen kan declareren bij jouw zorgverzekeraar. Kijk altijd naar jouw verzekeringsvoorwaarden hoe je aanvullend verzekerd bent voor deze behandelingen en of je in aanmerking komt voor een voetreflexzonetherapie behandeling.

Afhankelijk van jouw zorgverzekeraar wordt een deel van deze kosten vergoed. Informatie over de vergoeding van voetreflexzonetherapie kun je terug vinden in jouw polisvoorwaarden. Op de site www.zorgwijzer.nl kun je direct zien welke zorgverzekeraar wat vergoedt.

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd reflexzonetherapeut en aangesloten bij de VNRT – de Vereniging van Nederlandse Reflexzonetherapeuten. De beroepsvereniging staat er borg voor dat haar licentieleden gekwalificeerde en HBO+ geschoolde therapeuten zijn. Leden zijn verplicht jaarlijks meerdere bijscholingen te volgen.

Sinds januari 2010 is de VNRT aangesloten bij de RBCZ. Dit is het HBO-register van Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke Gezondheidszorg en is alleen voor therapeuten met een aantoonbaar op HBO-niveau, zie www.vnrt.nl en www.RBCZ.nl

VoetDinamiek is geregistreerd bij:

Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten