september 16, 2016

Over mij

Ik ben Gerdina Bergmans en heb een praktijk voetreflexologie in Wijchen, bij Nijmegen. Na 4 studiejaren heb ik zowel het HBO-diploma tot voetreflextherapeut behaald als in 2017 de aanvullende opleiding Medisch Psychosociale Basiskennis volgens de PLATO eindtermen, met als eindscriptie Neuralgie. Verder reeds gevolgde bijscholingen:

  • Chinflex, de chinese visie op de reflexologie;
  • Topclass voetdiagnostiek;
  • Darmfuncties en ontstekingen in het lichaam;
  • Fibromyalgie en CVS;
  • Effect van chronische stress op je lichaam

In februari 2022 start ik met de opleiding tot zenuwreflexoloog. Deze therapie is ontstaan uit de voetreflexologie. Zoals er reflexzones voor organen op de voetzool liggen bestaan er ook zeer gedetailleerde zenuwreflexpunten op de diverse botstukken van het voetskelet. Elk punt heeft een rechtstreekse invloed op één bepaalde zenuw of één bepaalde zenuwstructuur en de daaraan vast hangende weefsels.

Tijdens mijn opleidingsjaren tot voetreflextherapeut heb ik zelf mogen ervaren hoe effectief en waardevol de therapievorm is. Voetreflextherapie kan zorgen dat er meer ruimte voor zelfreflectie kan plaatsvinden, wat in onze alledaagse hectiek niet altijd een eerste aandachtspunt is.

Als therapeut vind ik het belangrijk om een toegankelijk en laagdrempelig contact te bieden. Met aandacht, vakkennis, liefde, enthousiasme en humor wil ik je graag verwelkomen in mijn praktijk om samen in alle rust en in een veilige omgeving te werken aan je gezondheid en persoonlijk welzijn.

Wil je een keer kennismaken met mij en voetreflexologie of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

New mail