september 16, 2016

Over mij

Ik ben Gerdina Bergmans en heb een praktijk voor voetreflexologie in Wijchen (bij Nijmegen). Na 4 studiejaren heb ik zowel het HBO-diploma tot voetreflextherapeut behaald als in 2017 de aanvullende opleiding Medisch Psychosociale Basiskennis volgens de PLATO eindtermen, met als eindscriptie Neuralgie. Verder reeds gevolgde bijscholingen:

  • Chinflex, de chinese visie op de reflexologie;
  • Topclass voetdiagnostiek;
  • Darmfuncties en ontstekingen in het lichaam;
  • Fibromyalgie en CVS;
  • Effect van chronische stress op je lichaam;
  • Schildklier; te snel of juist traag werkend;
  • Treatment of Pain.

Als therapeut vind ik het belangrijk om een toegankelijk en laagdrempelig contact te bieden. Met aandacht, vakkennis, liefde, enthousiasme en humor wil ik je graag verwelkomen in mijn praktijk om samen in alle rust en in een veilige omgeving te werken aan je gezondheid en persoonlijk welzijn.

Wil je kennismaken met mij en met voetreflexologie of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

New mail