september 16, 2016

Over mij

Ik ben Gerdina Bergmans en heb een praktijk voetreflexologie in Wijchen, vlakbij Nijmegen. Na 4 studiejaren heb ik zowel het HBO-diploma tot voetreflextherapeut behaald als in 2017 de aanvullende opleiding Medisch Psychosociale Basiskennis volgens de PLATO eindtermen, met als eindscriptie Neuralgie. Ook dit jaar staan er weer interessante bijscholingen op de rol zoals Chinflex, de chinese visie op de reflexologie.

Voetreflextherapie heeft me altijd sterk getrokken en soms heb je een langere weg nodig om uiteindelijk dat te gaan doen waar je kracht ligt. Tijdens mijn studiejaren tot voetreflextherapeut heb ik zelf mogen ervaren hoe effectief en waardevol deze therapievorm is. Voetreflextherapie kan zorgen dat er meer ruimte voor zelfreflectie kan plaatsvinden, wat in onze alledaagse hectiek niet altijd een eerste aandachtspunt is.

Als therapeut vind ik het belangrijk om een toegankelijk en laagdrempelig contact te bieden. Met aandacht, vakkennis, liefde, enthousiasme en humor wil ik je graag verwelkomen in mijn praktijk om samen in alle rust en in een veilige omgeving te werken aan je gezondheid en persoonlijk welzijn.

Wil je een keer kennismaken met mij en voetreflexologie of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.